Ik heb weer een heel leuk recept op social media ontdekt: "Marry me chicken"! Wat een intrigerende naam, toch? De legende gaat, dat wie dit klaarmaakt voor zijn geliefde, gevraagd zal worden om te trouwen! Zo lekker zou het zijn... Malse kip in een romig sausje op smaak gebracht door zongedroogde tomaatjes, veel kruiden en veel parmezaan. Serveer bij pasta, maar rijst of risotto kan ook. Klinkt geweldig toch? Ik testte het uit!

En het resultaat? Nu kan ik niet 100% eerlijk oordelen, want ik ben ál getrouwd. Maar mijn man vond het héél lekker, en keek me heel liefdevol in mijn ogen. 14 jaar met veel liefde voor hem en mijn gezin koken, blijft toch opbrengen. Het is dan maar weer eens bevestigd: liefde gaat door de maag! Ga jij het testen? Ik geef je graag het recept en nog enkele andere recepten waar je zeker mee kan scoren mee! Happy Valentine's Day!


"Marry me chicken"




Opnieuw een populair internet recept dat we moesten testen: "Marry me chicken". De legende gaat dat wie dit voor zijn geliefde klaarmaakt, zal gevraagd worden om te trouwen... Kip, room, zongedroogde tomaatjes en parmezaan zijn de ingrediënten, en het geheime ingrediënt liefde mag uiteraard niet ontbreken! Test jij het uit? Voor Valentijn misschien... Bekijk recept



Witloofbootjes met hummus


Witloofbootjes met hummus
Een origineel en kleurrijk hapje: witloofbootjes met hummus en granaatappelpitjes. Snel klaar en zo lekker! Bekijk recept



Vichyssoise met witloof en grijze garnalen


Vichyssoise met witloof en grijze garnalen
Een feestmenu bereiden op een budget is niet altijd makkelijk. Maar dat het niet altijd duur hoeft te zijn om chique te zijn, bewijst dit feestelijk koud soepje afgewerkt met witloof en grijze garnalen. Het past perfect als voorgerecht maar geserveerd in kleine glaasjes en is het ook een smakelijk hapje. Bekijk recept



Ei benedict met groene asperges


Ei benedict met groene asperges
Een heerlijke combo is ei benedict met groene asperges en frisse gerookte zalm. Zalig afgewerkt met een hollandaisesaus is dit een topper voor bij de brunch. Bekijk recept



Carpaccio van zeebaars en roze pompelmoes


Carpaccio van zeebaars en roze pompelmoes
Carpaccio kan je niet enkel snijden van rundsvlees, maar ook van vis. Bijv. van zeebaars, in de verrassende combinatie met roze pompelmoes en roze peper. Bekijk recept



Rundstartaar


Rundstartaar
Voor een echte rundstartaar meng je americain natuur met fijne sjalotjes, augurken, kappertjes en smaakmakers zoals mosterd en tabasco. Een topklassieker! Bekijk recept



Varkenshaasje met pastinaakrösti en waterkers


Varkenshaasje met pastinaakrösti en waterkers
Zin in een heerlijk bordje comfort food, dat toch niet te zwaar is? Dit varkenshaasje met een heerlijk romige mosterdsaus, originele rösti van pastinaak en aardappel en peperige waterkers voor erbij. Origineel, lekker licht en klaar in minder dan een half uur, dat zal smaken! Bekijk recept



Ruby chocolademousse met rozen


Ruby chocolademousse met rozen
Op zoek naar een origineel dessertje voor Valentijn? Maak eens chocolademousse met Ruby chocolade! Een heerlijke verrassende smaak. Romantisch afgewerkt met roze en rode versiering. Liefde gaat door de maag! Bekijk recept



Fruitspiesjes met chocolade


Fruitspiesjes met chocolade
Een absolute hit voor elk kinderfeestje zijn deze kleurrijke fruitspiesjes met chocolade! Niet alleen om van te smullen maar ook om samen met de kinderen te bereiden. En voor de presentatie kan je ze bijvoorbeeld op een halve watermeloen prikken. Misschien wel kitch maar het blijft heel leuk! Bekijk recept



Rijstpap met witte chocolade en frambozen


Rijstpap met witte chocolade en frambozen
Een klassiek dessertje, naar een hoger niveau getild: heerlijke romige rijstpap afgewerkt met witte chocolade en verse frambozen, hemels! Bekijk recept

Valentijnsgeschenk




Nog meer lekkers voor Valentijn? Bestel deze heerlijke pralines van Meurisse nu nog bij foodbag.be!