Rundstartaar

20 MIN
4 personen
Rundstartaar

Voor een echte rundstartaar meng je americain natuur met fijne sjalotjes, augurken, kappertjes en smaakmakers zoals mosterd en tabasco. Een topklassieker!

Ingrediënten

  • 500 g americain natuur
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 4 augurken, fijngehakt
  • 1 el kappertjes, fijngehakt
  • 1 el bladpeterselie, fijngehakt
  • peper en zout
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 1 el worcestershiresaus
  • 1 el mosterd
  • 3 druppels tabasco
  • 1 el olijfolie
  • grof zout

BEREIDING

  1. Meng de americain met de sjalot, de augurken, de kappertjes en de bladpeterselie. Roer om en kruid met peper en zout.
  2. Meng de losgeklopte eieren met de worcestershiresaus, de mosterd, de tabasco en de olijfolie. Meng dit door het vlees en kruid opnieuw met peper en zout. Schep goed om.
  3. Schik met gebruik van een vorm de tartaar op de borden. Kruid af met peper uit de molen en grof zout.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 265.78 kcal
Koolhydraten 4.15 g
waarvan suikers 0.58 g
Vet 15.89 g
waarvan verzadigd 3.51 g
Proteïnen 26.89 g
Vezels 0.71 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin