We inspireren je graag met 10 salades waar je in de winter ook gelukkig van wordt!
Wintersalade met crispy Berloumi en honing-mosterddressing

Halloumi komt oorsrponkelijk uit Cyprus, maar wij haal onze Belgische variant bij De Zuivelarij uit Berlare. Vandaar de naam: halloumi + Berlare = Berloumi. Ieder seizoen krijgt de Berloumi een andere kruidenmengeling, zo blijft het verrassend. Proef het vooral in deze verrassende wintersalade. Deze topper kan je deze week bij Foodbag bestellen, maak het jezelf gemakkelijk hier!
Salade folle met krulandijvie

De jonge blaadjes van de krulandijvie zijn verrukkelijk als salade met een vinaigrette er bij. Scampi's , spekblokjes, mango, kerstomaten en komkommer maken het geheel af. Laat je verleiden door deze heerlijke "salade folle". Bekijk recept
Caesar salade met witloof

De klassieke caesar salade met een verrassende twist: met blaadjes rauw witloof erbij, het smaakt verrassend goed! Je kan er ook nog krokant gebakken spekjes bijdoen. Bekijk recept
Salade van geitenkaas, spekjes en appel

Een heerlijke klassieke combinatie voor een salade: gegrilde geitenkaas met krokant gebakken spekjes en appeltjes. DIt kan jij even lekker maken als op restaurant! Bekijk recept
Quinoasalade met kip, pompoen en krokante boerenkool

Een kommetje krachtvoer. De winterblues maken geen kans na deze winterse maaltijdsalade. Het honing-mosterdsausje is de kers op de taart. Bekijk recept
Lauwe salade van spruitjes met spekjes

Geen fan van spruitjes? Geef ze nog een kans met deze originele en verrassende bereiding. Het is echt helemaal anders dan je gewend bent van spruitjes, beloofd! Bekijk recept
Warme geitenkaassalade met rode biet en appel

Mmmm, een salade geitenkaas. Dat bestelt iedereen graag op restaurant! We gratineren de geitenkaas in de oven met een beetje honing en verse tijm. Heb je 'r ook al zo'n zin in? Bekijk recept
Geitenkaassalade met bulgur, walnoten en honing-mosterddressing

In de lente mag een goede geitenkaassalade niet ontbreken in je menu. Laat de geitenkaas de hoofdrol spelen en kies voor complimenterende smaken. Bulgur is perfect vanwege de licht notige smaak en werk af met rode appel, walnoten en rode biet. Bekijk recept
Aardappelsalade met spek, romeinse sla, avocado en rode biet

Een zalige salade die de overgang van winter naar lente aankondigt. Met krokant gebakken spekjes, crunchy romeinse sla, romige avocado en rode biet voor het contrast. Wie zegt dat salades saai zijn? Bekijk recept
Lauwe salade van spruitjes, peer en roquefort

Een lauwwarme salade, dat kan zo smaken. De warme spruitjes zorgen ervoor dat de roquefort blokjes lichtjes gaan smelten. Afwerken doen we met een pittige dressing op basis van mosterd. Goed afkruiden met peper en zout en een kneep van de honingfles daarbij. Het eten is gereed! Bekijk recept