Plaattaart met Roquefort, spek, peer en witloof
We serveren je plaattaart als een heerlijk schilderijtje en werk het geheel af met heerlijke Roquefort. Roquefort wordt ook weleens de 'koning onder de blauwaderkazen' genoemd. Zijn pittige smaak geeft dit gerecht net dat tikkeltje meer. Bestel deze topper deze week bij Foodbag.be!
Steak met balsamico-uitjes, ovenaardappelen en peer-walnoten salade
Een mooi bordje vol met een sappige steak en daarbij heerlijk zoete balsamico-uitjes, knapperige ovenpatatjes en een frisse salade met peer, walnoten en rucola. Bekijk recept
Flammkuchen met peer en roquefort
Flammkuchen, of Tarte Flambée, is een traditionele 'witte pizza' uit de Elzas. Deze variatie met peer en roquefort is heerlijk en eenvoudig! Bekijk recept
Ovenschotel met witloof, peer en geitenkaas
Wist je dat witloof en peer heel goed bij mekaar passen? We maken er een originele ovenschotel mee, in combinatie met crunchy walnoten. Afwerken doen we met geitenkaas die zachtjes over het gerecht smelt en kruidige rucola. Weer een lekker koolhydraatarm toppertje! Bekijk recept
Bladerdeegtaart met peer, geitenkaas en honing
Een lekkere bladerdeegtaart met peer, geitenkaas en honing. In minder dan een half uurtje tijd bak je deze taart in de oven. En wie vindt ook dat peer, tijm en honing zo goed samengaan? Yummy! Bekijk recept
Salade met peer, walnoten en roquefort
Een heerlijke herfstige salade met plakjes peer, knapperige walnoten en zalige scherpe roquefortkaas. Smakelijk! Bekijk recept
Salade met peer, roquefort en spek
Een heerlijke herfstsalade, dankzij de verrassende combinatie van peer, walnoten, roquefort kaas en krokant gebakken spek. Bekijk recept
Varkenshaasje met knolselderpuree en gebakken peer
Heb je zin in een lekker bordje comfort food, maar toch niet te zwaar? We hebben een heerlijke suggestie voor jou! Een lekker sappig stukje varkenshaas met daarbij heerlijke knolselderpuree en de verrassing van de dag: gebakken peer met tijm. Geniet ervan! Bekijk recept
Tarte tatin met peer en maple syrup
Tarte tatin is een omgekeerde taart, een echte Franse dessertklassieker. In deze versie vervangen we de appels door peer en maple sirup of ahornsiroop. Bekijk recept
Chocoladecake met peren
Is het geen plaatje, deze prachtige chocoladecake met gepocheerde peren? Heerlijk op zondag met een koffietje of tasje thee erbij. Bekijk recept