Tortiglione met kip en basilicumsaus met champignons, tomaat en rucola
Fan van de Italiaanse klassieker ‘kip Alfredo’? Zet je dan maar schrap voor mijn kiplekkere versie met champignons, basilicum- roomsaus en verse stukjes tomaat. De pittige rucola geeft het geheel extra pit. Zó lekker dat het bijna zondig aanvoelt. Zin in? Bestel deze topper deze week bij foodbag.be.
Gegrilde kip en lente-ui met romescosaus en gebakken aardappelen
Romescosaus is een saus uit Catalonië die geserveerd wordt bij gegrilde calçots, dat is een lokale kleine preisoort. Het werkt ook prima bij lente-ui! De saus is op basis van gegrilde paprika en amandelpoeder. Nog een stukje gegrilde kipfilet en gebakken patatjes erbij en genieten maar! Bekijk recept
Gentse waterzooi met kip, prei en aardappelen
Waar zitten die Gentenaren? We zetten speciaal voor hen, maar ook voor iedereen buiten #9000, deze traditionele Gentse waterzooi op het menu. Oorspronkelijk werd die gemaakt met vis, maar in de 19de eeuw koos men liever voor kip. Dat was een lekker alternatief voor prijzige en schaarse vis. Bekijk recept
Quinoa primavera met kip
Deze quinoa primavera is het perfecte lichte gerecht om de lente te vieren. Voedzame quinoa met veel groenten en sappige reepjes kip. Bekijk recept
Koreaanse hartige pannenkoek met scampi
Heb je al eens van 'pajeon' gehoord? Toegegeven, de Koreaanse keuken is nog maar weinig bekend bij ons. Maar daar brengen wij graag verandering in, want het is werkelijk overheerlijk! We bakken hartige pannenkoeken met scampi's en een lekker dipsausje, werkelijk een overheerlijke combinatie! Bekijk recept
Sushibowl met zalm en avocado
Sushibowl is een originele manier om sushi zelf te maken. Lekker snel en met de smaken die je aan de heerlijke rolletjes doen denken. Bekijk recept
Nachos met snelle chili con carne
Ola! We hebben een leuke, snelle versie van de Mexicaanse topper chili con carne voor jou in petto! Die smaakt niet alleen voortreffelijk, het wordt ook nog eens geserveerd met krokant gebakken, cheesy nachos! Een snel feestmaal voor jong en oud! Bekijk recept
Pastasalade met gerookte zalm, asperges en kruidenroom
Een frisse pastasalade die aan lente doet denken met gerookte zalm, groene asperges, pijnboompitten en een heerlijke kruidenroom. Heerlijk! Bekijk recept