Conchiglie smaken het lekkerste als je ze mooi 'al dente' kookt. Dit zijn onze 10 toppers met de Italiaanse pastaschelpen. Molto gustoso!
Conchiglie met Italiaanse ham en ricotta
Een eenvoudige Italiaanse pasta, die toch wat meer 'cachet' heeft. Conchiglie met een pure tomatensaus met daarbij enkele scheppen frisse ricotta en reepjes Italiaanse ham (prosciutto). Ziet er geweldig goed uit, smaakt nog beter en zo snel en gemakkelijk. Dit gerecht heeft het allemaal! Zin in? Deze topper kan je deze week bestellen bij de 15gram Foodbox!
Conchiglie met erwtjes en rauwe ham
Maak grote pastaschelpen eens klaar met verse erwten en lekkere rauwe ham zoals parmaham. Smakelijk! Bekijk recept
Conchiglie met pesto, broccoli en kalkoenworst
Een echte klassieke Italiaanse pasta zullen we dit niet noemen. Maar lekker is het sowieso en bovendien zet je dit lekker vullende en voedzame pastagerecht in een kwartiertje op tafel. Dat doen de Italianen je niet na! Bekijk recept
Eénpotspasta met kip, pistachenootjes en ricotta
Een heerlijke combinatie van conchiglie, dat zijn pastaschelpjes, kip, ricotta, pistachenootjes en afgewerkt met peterselie. Pasta made easy! Bekijk recept
Eénpotspasta met chorizo en paprika
Deze éénpotspasta is super simpel om te bereiden én je hebt er slechts 1 pan voor nodig. Een snelle voedzame maaltijd op tafel en nauwelijks afwas achteraf! Bekijk recept
Pastasalade met gegrilde paprika, walnoten en geitenkaas
Deze combinatie is overheerlijk, beloofd! Een heerlijke pastasalade met zalig zoete gegrilde paprika's, krokante walnoten en frisse geitenkaas. De zon op je bord! Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn, kappertjes en tomaat
Heerlijke pure smaken recht uit Sicilië: conchiglie met een pittige tomatensaus met tonijn, olijven, oregano en kappertjes. Een smaakbommetje dat je zowaar in 15 minuten op tafel kan zetten. Heerlijk toch? Bekijk recept
Eénpotspasta 'chili con carne'-style
'Mac & cheese' meets chili con carne! Zo kan je deze originele éénpotspasta nog het beste omschrijven! Een heerlijke fusie van pittige en romige smaken in een super eenvoudig te bereiden gerecht. Dit wordt een nieuwe favoriet van het ganse gezin! Bekijk recept
Reuzenschelpen met gehakt en courgette
De grote pastaschelpen kan je ook perfect vullen! Probeer deze heerlijke combinatie eens Bekijk recept
Gevulde pastaschelpen met kaassaus
Deze gevulde pastaschelpen met prosciutto en kaassaus kan je perfect op voorhand maken. Gewoon nog 15 minuten in de oven zetten als je gasten er zijn en klaar! Bekijk recept