Chicken hotdog met groentenfrietjes

De klassieke hotdog, maar dan naar een hoger niveau getild. Van de kruidige mayonaise zouden we kunnen blijven smullen en met de groentefrietjes mag dat ook. Deze is gegarandeerd een succes! Bekijk recept
Buikspek met wortelpuree en gepekelde radijsjes

Een explosie van smaken en texturen op je bord. De wortelpuree zorgt voor een zoete, romige smaak terwijl de gepekelde radijzen net die extra pittige kick toevoegen. Het traaggegaard buikspek maakt het gerecht compleet. Bekijk recept
Couscoussalade met runderreepjes en frisse groenten

Een kleurenexplosie op je bord. Deze couscoussalade kan je zowel warm als koud serveren. Ideaal dus als je de restjes de volgende dag wil opeten als lunch. Bekijk recept
Kruidige pasta met ansjovis en gegrilde groenten

In dit gerecht gebruiken we za'atar om de pasta op smaak te brengen. Za'atar is een typisch kruidenmengsel uit het Midden-Oosten en is gemaakt van o.a. wilde oregano, tijm en sesamzaad. De geur komt je al tegemoet van zodra je het zakje opent. Bekijk recept
Butter paneer met tikka masala en rijst

Paneer is een typische Indiase kaas die in India in veel vegetarische gerechten gebruikt wordt. We serveren hem in een heerlijke tikka masala saus waarvoor we smeuïge Griekse yoghurt gebruiken. Bekijk recept
Zoete aardappel met pulled chicken, guacamole en coleslaw

Een explosie van kleuren en texturen op je bord. Het smakenpalet krijgt een Mexicaanse twist dankzij BBQ-kruiden, limoen en avocado. Buen provecho! Bekijk recept
Aubergine met mangochutney-yoghurt, linzen, krieltjes en verse kruiden

We zijn fan van de Oosterse keuken en de combinatie gegrilde aubergine met de frisse mangochutney-yoghurt doet ons al dromen van de zomer. Bestrijk de aubergine met wat za'atar voor een heerlijk Oosterse toets. Bekijk recept