Aaaah, deze zonnige dagen zijn toch zalig he! Lekker lang licht, genieten van het buitenleven, terrasjes doen,.. Maar ook: niet te lang in de keuken staan en toch genieten van een lekker zomers gerechtje. Daar helpen we graag bij! We hebben in samenwerking met Foodbag weer 7 heerlijke gerechten gekozen om jouw weekmenu te vullen. Wat hebben we in de aanbieding? Een gepofte zoete aardappel met pulled chicken, butter paneer, cousscoussalade met runderreepjes, buikspek met gepekelde radijsjes,... en nog zoveel meer! Geef toe, dat wil je toch proeven? Stel snel je weekmenu samen bij Foodbag, en dan terug wat gaan genieten van het zonnetje. Laat het smaken!


Chicken hotdog met groentenfrietjes


Chicken hotdog met groentenfrietjes
De klassieke hotdog, maar dan naar een hoger niveau getild. Van de kruidige mayonaise zouden we kunnen blijven smullen en met de groentefrietjes mag dat ook. Deze is gegarandeerd een succes! Bekijk recept



Buikspek met wortelpuree en gepekelde radijsjes


Buikspek met wortelpuree en gepekelde radijsjes
Een explosie van smaken en texturen op je bord. De wortelpuree zorgt voor een zoete, romige smaak terwijl de gepekelde radijzen net die extra pittige kick toevoegen. Het traaggegaard buikspek maakt het gerecht compleet. Bekijk recept



Couscoussalade met runderreepjes en frisse groenten


Couscoussalade met runderreepjes en frisse groenten
Een kleurenexplosie op je bord. Deze couscoussalade kan je zowel warm als koud serveren. Ideaal dus als je de restjes de volgende dag wil opeten als lunch. Bekijk recept



Kruidige pasta met ansjovis en gegrilde groenten


Kruidige pasta met ansjovis en gegrilde groenten
In dit gerecht gebruiken we za'atar om de pasta op smaak te brengen. Za'atar is een typisch kruidenmengsel uit het Midden-Oosten en is gemaakt van o.a. wilde oregano, tijm en sesamzaad. De geur komt je al tegemoet van zodra je het zakje opent. Bekijk recept



Butter paneer met tikka masala en rijst


Butter paneer met tikka masala en rijst
Paneer is een typische Indiase kaas die in India in veel vegetarische gerechten gebruikt wordt. We serveren hem in een heerlijke tikka masala saus waarvoor we smeuïge Griekse yoghurt gebruiken. Bekijk recept



Zoete aardappel met pulled chicken, guacamole en coleslaw


Zoete aardappel met pulled chicken, guacamole en coleslaw
Een explosie van kleuren en texturen op je bord. Het smakenpalet krijgt een Mexicaanse twist dankzij BBQ-kruiden, limoen en avocado. Buen provecho! Bekijk recept



Aubergine met mangochutney-yoghurt, linzen, krieltjes en verse kruiden


Aubergine met mangochutney-yoghurt, linzen, krieltjes en verse kruiden
We zijn fan van de Oosterse keuken en de combinatie gegrilde aubergine met de frisse mangochutney-yoghurt doet ons al dromen van de zomer. Bestrijk de aubergine met wat za'atar voor een heerlijk Oosterse toets. Bekijk recept