Pompoenrisotto met walnoten, mozzarella en salie
Deze pompoenrisotto met walnoten, mozzarella en salie is echt letterlijk de herfst op je bord! Heerlijke geroosterde pompoen, romige risotto, krokante walnoten en blaadjes salie en dan de zachte mozzarella die over het geheel smelt. Leve het vallen van de bladeren! Bekijk recept
Risotto met venkel en worst
Risotto is met voorsprong ons favoriete Italiaanse éénpansgerecht. Al maken we deze keer met plezier één extra pannetje vuil om het gehakt dat je uit chipolataworstjes haalt, te bakken. De combinatie van het gebakken vlees met smeuïge venkelrisotto is werkelijk overheerlijk. Bekijk recept
Witloofrisotto met walnoten en blauwe kaas
Risotto doet het goed in elk seizoen! Deze versie is ideaal voor koudere dagen, met heerlijk gestoofd witloof, walnoten en pittige roquefort kaas. Bekijk recept
Risotto van spelt met girolles
Risotto hoef je niet per se van rijst te maken, het werkt ook met andere graansoorten! Een heerlijk vegetarisch gerecht, afgewerkt met girolles, smakelijk! Bekijk recept
Risotto met prei, spek en parmezaankoekje
Gestoofde prei en krokant gebakken spek gaan heel goed samen, ze doen het dan ook uitstekend in deze originele risotto. Een romig bordje comfort food, afgewerkt met nog een leuke verrassing: een knapperig parmezaankoekje. Genieten! Bekijk recept
Risotto van quinoa met champignons en geitenkaas
Je kan eigenlijk risotto maken van eender welke graansoort, in dit geval gezonde quinoa! Een heerlijk vegetarisch gerecht met champignons en geitenkaas. Bekijk recept
Witloofrisotto met kip
Risotto doet het goed in elk seizoen! Deze versie is ideaal voor koudere dagen, met heerlijk gestoofd witloof en reepjes kip, afgewerkt met bieslook. Bekijk recept