Lamsspiesjes met munt-dipsaus

Een origineel en lekker hapje voor elke gelegenheid: lamsspiesjes met een frisse munt-dipsaus. Je kan de spiesjes ook op voorhand maken en even opwarmen.
Scampi's in een krokant jasje met chilimayonaise

Wie houdt er niet van scampi's? Een overheerlijk hapje in een krokant jasje en een pittig sausje! Serveer ze op een stokje.
Kipsaté met pindasaus

Een heerlijk hapje uit de Indonesische keuken: sappige kipsaté's met een lekkere pindasaus. Overheerlijk als je ze klaarmaakt in een grillpan.
Kabeljauwballetjes op een stokje

Deze kabeljauwballetjes zijn de ideale manier om kinderen vis te leren eten. Serveer de balletjes met een heerlijk dipsausje bij, zoals tartaar.
Gemalen scampi en inktvis op een citroengrasstengel

Voor een echte eye-catcher met de feesten, kan je in de plaats van satéstokjes ook citroengrasstengels gebruiken. Ze geven ook nog eens een heerlijke smaak af aan Aziatisch geïnspireerde gerechtjes.