Maar we wensen je toch veel succes daarmee met dit menu:
1. Vis met tomatensaus en verse linguine
Verse pasta dat, is altijd een beetje feest. We kiezen voor linguine: een lange, platte macaroni. Wist je trouwens dat die, afhankelijk van de breedte, linguine, bavette of trenette heet?
2. Zoete aardappelsalade met Berloumi
Zet je tanden in deze kleurrijke zomersalade, je zal het je niet beklagen. We combineren het zilte van Berloumi (een lokale grillkaas), met romige tahindressing, knapperige komkommer, kerstomaten en zure uiringen. Een bordje in balans.
3. Kip Hawaii met rijst
Waarom voor porselein kiezen als je een ananas als 'bord' kan gebruiken? Je snijdt het zoete vlees eerst uit de vrucht en vult die daarna als een kommetje. Looking pine!
4. Wok met kleverig varkensvlees
Varkensvlees smaakt heerlijk in combinatie met een zoetige, kleverige saus. We maken een snelle, overheerlijke wokschotel met knapperige groentjes, varkensvlees en noedels. Een topwok die elke thuiskok aankan.
5. Luikse salade met boontjes en spek
Een echte klassieker onder de maaltijdsalades! Voedzaam en overheerlijk met typische ingrediënten van bij ons. Omdat het ook door de week iets meer mag zijn, roosteren we de krieltjes in de oven. Yum!
6. Wraps met biefstuk en spinaziehummus
Een wrap boordevol groentjes en gekruide, sappige rundsreepjes. Dat is overheerlijk en snel klaar. Kortom: het toppunt van comfortfood. Werk de wrap af met een flinke toef van de spinaziehummus. Smossen mag!
7. Veggiesticks met pastasalade
De vegan seaburger van BonMush is echt een topper. Ze maken 'm op basis van oesterzwammen en hij komt qua smaak wel héél dicht in de buurt van vis. Vanaf nu bestaat hun beroemde burger ook in fishstickvorm. Even lekker, nog plezieriger!
Zin in? Kies 3, 4 of 5 gerechten voor 1 tot 5 personen in je Foodbag van volgende week hier!