Hopelijk ben je niet gesmolten  de voorbije dagen! Gelukkig terug wat frisser weer op komst, en dus ook ideaal om opnieuw de keuken in te duiken! Samen met foodbag.be stelden we weer een heerlijk weekmenu samen, met frisse, zomerse gerechten. Hier ontdek je de 7 15gram-toppers die je kan bestellen in jouw foodbox! Tip: neem zeker ook eens een kijkje bij de andere gerechten van Foodbag, er is keuze uit maar liefst 30 gerechten. Én dan zijn er ook nog tal van zomerse extra's die je kan bestellen, zoals een BBQ box, heerlijk frisse gazpacho, een saladebox en nog zoveel meer!


Taco's met gehakt, kaas en maïs


Taco's met gehakt, kaas en maïs
Snel klaar en overheerlijk: wij zijn helemaal fan van de taco. We gebruiken tacoschelpen in dit gerecht. Lekker krokant en je kan de taco's helemaal volproppen met lekkers. ¡Vamos! Bekijk recept



Steak met zoete-aardappelwedges salade en curryketchup


Steak met zoete-aardappelwedges salade en curryketchup
Zoete-aardappelwedges op het menu, da's feest! Als ze knapperig zijn, tenminste. Anders is het een feestje in mineur. Spreid de wedges goed uit over de bakplaat (of bakplaten) en zorg dat ze elkaar niet aanraken. Zo hebben ze genoeg ruimte. Succes! Bekijk recept



Kipdrumsticks met champignonroomsaus, puree en paprikablokjes


Kipdrumsticks met champignonroomsaus, puree en paprikablokjes
Wij houden van verborgen groenten. In saus, in balletjes, in puree ... Zo heb je makkelijk je dosis groente binnen, zonder dat je tonnen rauwkost naar binnen moet spelen. Vandaag speelt paprika verstoppertje in de puree. Wie niet weg is, is gezien! Bekijk recept



Pizza Napoletana met ansjovis, olijven en kappertjes


Pizza Napoletana met ansjovis, olijven en kappertjes
Of Pizza Romana? Beide namen circuleren voor deze pizza met ansjovis, olijven en kappertjes. Eén ding is zeker: hij zal smaken en is eenvoudig te bereiden! Bekijk recept



Zoete-aardappelgratin met getakaas en spinazie


Zoete-aardappelgratin met getakaas en spinazie
Dit gerecht is een verfrissende knipoog naar de klassieke gratin dauphinois. Gebruik Belgische zoete aardappel en getakaas van De Volle Maan uit Sint-Lievens-Houtem, zo kiezen we samen voor lokale lekkernij, Bekijk recept



Griekse rundspita met tzatziki met courgette en aubergine


Griekse rundspita met tzatziki met courgette en aubergine
Snel klaar, heerlijk gemakkelijk en om duimen en vingers bij af te likken. Letterlijk én figuurlijk! Tijd om een vreugdevolle sirtaki in de keuken te dansen. Bekijk recept



Gebakken ricotta met macaroni, kerstomaat en kruidensalade


Gebakken ricotta met macaroni, kerstomaat en kruidensalade
Gebakken kaas stelt nooit teleur! De zachte ricotta komt goed tot
z'n recht in combinatie met tomaat en mediterraanse kruiden. Zet
de schotel in het midden van de tafel voor een wauw-effect. Dit
wordt een voltreffer tijdens etentjes, groot of klein! Bekijk recept