Taco's met gehakt, kaas en maïs

Snel klaar en overheerlijk: wij zijn helemaal fan van de taco. We gebruiken tacoschelpen in dit gerecht. Lekker krokant en je kan de taco's helemaal volproppen met lekkers. ¡Vamos! Bekijk recept
Steak met zoete-aardappelwedges salade en curryketchup

Zoete-aardappelwedges op het menu, da's feest! Als ze knapperig zijn, tenminste. Anders is het een feestje in mineur. Spreid de wedges goed uit over de bakplaat (of bakplaten) en zorg dat ze elkaar niet aanraken. Zo hebben ze genoeg ruimte. Succes! Bekijk recept
Kipdrumsticks met champignonroomsaus, puree en paprikablokjes

Wij houden van verborgen groenten. In saus, in balletjes, in puree ... Zo heb je makkelijk je dosis groente binnen, zonder dat je tonnen rauwkost naar binnen moet spelen. Vandaag speelt paprika verstoppertje in de puree. Wie niet weg is, is gezien! Bekijk recept
Pizza Napoletana met ansjovis, olijven en kappertjes

Of Pizza Romana? Beide namen circuleren voor deze pizza met ansjovis, olijven en kappertjes. Eén ding is zeker: hij zal smaken en is eenvoudig te bereiden! Bekijk recept
Zoete-aardappelgratin met getakaas en spinazie

Dit gerecht is een verfrissende knipoog naar de klassieke gratin dauphinois. Gebruik Belgische zoete aardappel en getakaas van De Volle Maan uit Sint-Lievens-Houtem, zo kiezen we samen voor lokale lekkernij, Bekijk recept
Griekse rundspita met tzatziki met courgette en aubergine

Snel klaar, heerlijk gemakkelijk en om duimen en vingers bij af te likken. Letterlijk én figuurlijk! Tijd om een vreugdevolle sirtaki in de keuken te dansen. Bekijk recept
Gebakken ricotta met macaroni, kerstomaat en kruidensalade

Gebakken kaas stelt nooit teleur! De zachte ricotta komt goed tot
z'n recht in combinatie met tomaat en mediterraanse kruiden. Zet
de schotel in het midden van de tafel voor een wauw-effect. Dit
wordt een voltreffer tijdens etentjes, groot of klein! Bekijk recept