Griekse wrap met merguez, tzatziki en gegrilde paprika
Origineel en snel klaar, dat is een gouden combinatie. Zet deze Griekse wraps (in een mum van tijd) op tafel en scoor bij je tafelgasten. Bekijk recept
Pastabowl met Berloumi en geroosterde groenten
We bereiden een kommetje vol smaak en texturen. Muhammara vormt de smaakvolle basis en de gegrilde Berloumi geeft een heerlijke bite. Schep maar lekker weg! Bekijk recept
Caesar pastasalade met kip, spek, komkommer en kaas
Klassiekers een twist geven, daar houden we van. We maken van de wereldberoemde caesarsalade een (binnenkort legendarische) pastaversie. De succesformule blijft overeind, beloofd! Bekijk recept
Scampi in tomatenroomsaus met rijst, courgette en kerstomaat
In de volksmond ook wel bekend als 'scampi diabolique'. Deze duivelse brasserieklassieker is niet pikant, maar wel lekker smaakvol! Bekijk recept
Falafel met parelcouscous, geroosterde groenten en muntyoghurt
Men noemt parelcouscous ook wel 'ptitim', Israelische couscous of Jeruzalem couscous. Hij is ronder van vorm en voller in de mond dan gewone couscous. De ideale basis in deze kleurrijke (en prachtige!) falafelsalade. Bekijk recept
Romige penne met spek en broccoli
Romig zonder room? Gebruik eens kruidenkaas! Rijk aan smaak en perfect als basis voor dit dampend bordje pasta. Schep maar lekker weg! Bekijk recept
Gehaktbrood met krieken en spinaziepuree
Het kwam bijna tot schermutselingen tijdens het fotograferen van dit gerecht. Wanneer er gehakt op het menu staat, wil iedereen als eerste toehappen. Want een bordje nostalgie met 'kriekskes', dat smaakt altijd, toch? Bekijk recept