Ovenschotel met porcini
Porcini is het Italiaanse woord voor eekhoorntjesbrood, een stevige paddenstoel die zich uitstekend leent voor lekkere ovenschotels als deze! Bekijk recept
Romige rösti ovenschotel met gehakt en witloof
Een Scandinavisch geïnspireerde ovenschotel met Belgische inslag? Kunnen we! Wat denk je van een originele laagjesschotel met gehakt, gestoofd witloof en afgewerkt met een romig laagje rösti-aardappelen? Heel eenvoudig om te maken en de oven doet het meeste werk. Ons soort van comfort food! Bekijk recept
Ovenschotel met pastinaak, gehakt, peer en snijbiet
Hallo herfst. We bundelen ons favoriete seizoen in één ovenschotel. Gebakken gehakt met kleurrijke snijbiet (of warmoes), fluweelzachte pastinaakpuree, dunne plakjes peer en een krokant laagje amandelschilfers. Perfect! Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt, spinazie en kruidenkaas
Hou jij ook zo van een ovenschotel met laagjes gehakt, groentjes en aardappelpuree? Dan moet je deze versie zeker en vast eens proberen! Bekijk recept
Ovenschotel met witte worst, puree en sjalottensaus
We lieten ons inspireren door het oer-Britse gerecht Toad-in- the-hole. De naam verwijst naar een pad (toad in het Engels) die zijn kop uit het water steekt, net zoals de worsten uit de puree komen piepen. Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt, prei en aardappelgratin
Vandaag maken we een originele combinatie van 2 comfort food klassiekers: hachis parmentier en gratin dauphinois. De aardappelpuree vervangen we door schijfjes aardappel met een heerlijk romig sausje dat mooi gratineert in de oven. Verrassend en zo hartverwarmend! Bekijk recept
Lasagne met kip en courgette en Italiaanse kruiden
Een lasagne met lekker veel groenten, zonder gedoe. Want de bechamelsaus, die vervangen we gewoon door een quick-fix die je niet zou verwachten... Iets met mascarpone en lekker veel kaas, wie zegt daar nu nee tegen? En goed om weten: dit heerlijke gerecht kan je deze week bestellen bij Foodbag.be!