Ovenschotel met witloofpuree, veggie witte pens en kaassaus
Tijdens de week van het witloof vieren we het witte goud in elke kookstijl. Op het vegetarische menu: een verwarmende ovenschotel met puree, kaassaus, witte pens en - uiteraard - witloof. Comfortfood op z'n Belgisch! Proeven? Bestel deze topper deze week bij Foodbag.be!
Veggieworst met krieken en knolselderpuree
Een echte Belgische klassieker, maar dan in een veggie jasje. Of worstje in dit geval! Moet je eens proberen! Bekijk recept
Veggie gehaktbrood met veldslapuree en knolselder in witte saus
Klassiekers in een veggie jasje, dat is onze specialiteit! Het artisanale quinoa-gehaktbroodje komt van bij Qinti. Super food met een super taste en supermakkelijk te bereiden. Bekijk recept
Veggie gehaktbrood met Luikse saus en aardappelfrietjes
Een Belgische klassieker, maar dan in een veggie versie? Ga eens op zoek naar veggie gehaktbrood, bijv. van het merk Qinti. We serveren het met Luikse saus, een salade en frietjes. Lekker genieten! Bekijk recept
Veggie cordon bleu met geroosterde patatjes, erwtjes en wortelen
Een klassiek bordje. Of niet? Toch wel, we gebruiken in ons gerecht de Belgische Greenway Cordon Bleu op basis van lokaal geteelde knolselder. Die evenaart de bite en smaak van een klassieke cordon bleu. De smeuïge kaassaus binnenin blijft identiek. Bekijk recept
Luikse sojaballetjes met knolselderpuree en sla
Een originele variatie van de klassieker Luikse balletjes. We maken ze met vegetarische sojaballetjes. En eerlijk? Het verschil met gehakt proef je bijna niet. Test het maar eens uit op je tafelgenoten! We serveren er een romige knolselder-aardappelpuree en kropsla bij. Laat het smaken! Bekijk recept
Veggie boerenworst met bloemkool in witte saus en patatjes
Op het eerste zicht lijkt dit een goedgevuld bordje klassieke kost. Alleen wisselden de traditionele pens in voor de vegetarische worst. Neem jij de carnivoren aan tafel beet? Bekijk recept