'Koken volgens de seizoenen', het is een credo in onze keuken. Enerzijds wil dat zeggen koken met heerlijke seizoensproducten, anderzijds eten klaarmaken waar je blij van wordt. En in de herfst en winter zijn dat heerlijke hartverwarmende ovenschotels, stoofpotjes of lekkere exotische gerechten waar je het warm van krijgt (tip: voeg een chilipepertje extra toe). Met die filosofie in gedachte hebben we weer een heerlijk weekmenu'tje samengesteld, al zeggen we het zelf! En onze vrienden van Foodbag.be zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor deze lekkere gerechten netjes bij je thuis geleverd worden, handig toch? Al wat jij nu nog moet doen, is kiezen! 


Pita met Griekse kip, looksaus, kerstomaten en ijsbergsla


Pita met Griekse kip, looksaus, kerstomaten en ijsbergsla
Een klassieker maar o zo lekker! Pita met Griekse kip, looksaus, kerstomaten en ijsbergsla. Met kant-en-klare looksaus zit je in een wip aan tafel. Bekijk recept



Kippendij in dragonsaus met spek, pastinaakpuree en champignons


Kippendij in dragonsaus met spek, pastinaakpuree en champignons
Krijg je 't water al in de mond? Kip én spék én een romig sausje én puree. Van een onweerstaanbare combinatie gesproken. We verwerken pastinaak in de puree, die is nu helemaal in 't seizoen. Bekijk recept



Griekse winterschotel met savooi, feta en rozijnen


Griekse winterschotel met savooi, feta en rozijnen
Een kommetje krachtvoer tijdens koude herfstdagen. Alles pruttelt lekker in één pot en de keuken vult zich met een heerlijk aroma. Bekijk recept



Pizza funghi met witloof, rode ui en Italiaanse kaas


Pizza funghi met witloof, rode ui en Italiaanse kaas
Witte pizza of pizza bianci, het culinaire broertje (of zusje!) van de klassieke pizza met tomatensaus. We gebruiken yoghurt als basis. We maken ook een belofte dat je binnen de 20 min. aan tafel zit. Ready, set, go! Bekijk recept



Varkenslapje met honing-mosterdsaus, gestoofde wortel en couscous


Varkenslapje met honing-mosterdsaus, gestoofde wortel en couscous
We geven een zuurzoete twist aan het varkenslapje. Door de marinade van mosterd en honing krijg je een mals stuk vlees op je bord! Proef je 't al? Bekijk recept



Viscurry met pompoen, noedels en paksoi


Viscurry met pompoen, noedels en paksoi
Een werelds gerechtje op het ritme van de seizoenen. De zachtzoete pompoen brengt de pittige curry in balans. De paksoi zorgt dan weer voor wat knapperigheid. En het beste nieuws: deze curry maak je in a hurry. Lekker én snel klaar. Bekijk recept