Pestoburger met wortelfrietjes, sla en tomaat

Een zalige Italiaanse hamburger met pesto, spek, tomaat en rucola. En daarbij komen lekker gezonde wortelfrietjes. Hier ga je van genieten! Bekijk recept
Spaghetti met vis, broccoli, prei en curry

Variëren met vis, daar maken we onze missie van. Laat de vis zwemmen in een makkelijk, snel sausje op basis van kokosmelk, bouillon en currypoeder. Duik je mee in het recept? Bekijk recept
Aloo gobi met bloemkool, aardappel, tomaat en naanbrood

Een favoriet gerecht van de oprichter van Foodbag.be, Stéphane! Aloo gobi is een heerlijk vegetarisch gerecht uit Indië met bloemkool. We maken er een zalige maaltijd van, met naanbrood bij! Bekijk recept
Gegratineerde pasta met gehaktchuncks, mascarpone, champignons, paprika en tomaat

Comfortfood met dat tikkeltje extra, daar houd ik van! En dit is er zo eentje met alleen maar heerlijk vullende ingrediënten zoals pasta, mascarpone, gehakt, champignons en als kers op de taart: gemalen kaas. Dig in! Bekijk recept
Griekse gevulde puntpaprika met orzo, getakaas, olijf en kerstomaat

Groenten opvullen, we zijn er dol op. Je kan er zoveel in kwijt: graantjes, kaas of - in dit geval - nóg meer groenten. Bijna ongemerkt speel je een heleboel vitaminen naar binnen. Lekker en best handig! Ideaal om te nazomeren! Bekijk recept
Caesar pasta met kip en ansjovis, komkommer en ijsbergsla

Klassiekers een twist geven, daar houden we van. We maken van de wereldberoemde caesarsalade een (binnenkort legendarische) pastaversie. Ons geheim? De dressing van yoghurt, Gran Moravia en ansjovis. Boordevol smaak en toch lekker licht. Mmm! Bekijk recept
Gelakte zalm met limoenquinoa, geroosterde paprika en boontjes

We lakken de zalm met een mengeling van honing, limoen, sojasaus, knoflook en paprikapoeder. Daardoor blijft die lekker sappig en mals. Een smaakbom! Heerlijk met de limoenquinoai, geroosterde paprika en boontjes erbij. Bekijk recept