1. Feestelijke pasta met zeevruchten
Deze prachtige spaghetti is overheerlijk met al die lekkere zeevruchten: mosselen, inktvis, grijze garnalen, gamba en venusschelpen. Een echte feestklassieker!
2. Verse ravioli met boschampignons, geitenkaas en limoncellosaus
Dit moet wel de origineelste pasta zijn uit het lijstje, met een verrassende limoncellosaus. Werk af met mooie eetbare bloemetjes.
3. Ravioli met pompoensaus en salie
Deze ravioli vul je met mozzarella, en serveer je met een zalig zacht pompoensausje en salieblaadjes. Een vegetarisch toppertje!
4.Open ravioli met pompoen
Deze open ravioli met pompoen en porcini is een prachtig voorgerecht waarmee je elke vegetariër maar ook carnivoor aan de feesttafel heel blij zal maken.
5. Open lasagne met carpaccio van zalm, komkommerspaghetti en citroen-kruidenricotta
Open lasagne is een originele manier om een feestelijk gerecht met pasta te maken, ideaal als voorgerecht! Met een heerlijke vulling van zalm en komkommer.
6. Linguine met schelpjes
Deze pasta vongole oogt erg feestelijk en smaakt ook nog eens heel lekker af. Een Italiaanse topklassieker!
7. Ravioli met kabeljauw
Deze ravioli met kabeljauw maak je met wontonvelletjes, een gemakkelijke en snelle manier, zodat je geen verse pasta hoeft te maken. Maar dat kan uiteraard ook!