Ravioli met appel, walnoten en gorgonzola

20 MIN
4 personen
Ravioli met appel, walnoten en gorgonzola

Deze ravioli zijn heerlijk gevulde pastabuideltjes geserveerd met een herfstige saus van appel, walnoten en gorgonzola. Voor als het eens wat anders mag zijn.

Ingrediënten

  • 500 g kaasravioli
  • 1 appel, in reepjes
  • 100 g walnoten, grof gehakt
  • 100 g gorgonzola, in blokjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el platte peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de ravioli in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olijfolie op een middelhoog vuur. Bak hierin al roerend 4-5 minuten de walnoten, tot ze licht geroosterd zijn.
  3. Voeg er de appelreepjes en de peterselie aan toe. Breng op smaak met zout en zwarte peper en meng alles door elkaar.
  4. Verdeel de pasta over de borden en strooi er de walnoten, appel en peterselie over. Werk af met blokjes gorgonzola en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 474.37 kcal
Koolhydraten 24.72 g
waarvan suikers 6.98 g
Vet 35.35 g
waarvan verzadigd 9.23 g
Proteïnen 14.06 g
Vezels 3.49 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin