Ravioli met kabeljauw

25 MIN
4 personen
Ravioli met kabeljauw

Deze ravioli met kabeljauw maak je met wontonvelletjes, een gemakkelijke en snelle manier, zodat je geen verse pasta hoeft te maken. Maar dat kan uiteraard ook!

Ingrediënten

  • 300 g kabeljauwfilet
  • 24 wontonvellen
  • 2 tomaten, gepeld en in blokjes
  • 1 courgette, in blokjes
  • 3 bosjes lente-uitjes, in fijne ringen
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • bloem
  • 1 ei
  • 250 g mascarpone
  • 50 ml Noilly Prat
  • olijfolie
  • boter
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Stoom de kabeljauwfilets.
  2. Plet met een vork de kabeljauwfilets plat. Meng ze in een kom met het ei en 2 eetlepels van de mascarpone. Voeg er de knoflook en de lente-ui aan toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de vulling over 12 wontonvelletjes. Maak de randen wat vochtig met water en druk er een tweede wontonvel op. Haal ze door de bloem.
  4. Stoof de sjalot samen met de courgette aan in wat boter. Schenk er de Noilly Prat over. Meng er de rest van de mascarpone door en laat sudderen. Doe er nu de tomaten, de peterselie en de bieslook bij.
  5. Kook de ravioli 3 minuten in gezouten water. Giet af.
  6. Verdeel de ravioli over de borden en schenk er de saus over.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 530.76 kcal
Koolhydraten 31.62 g
waarvan suikers 14.24 g
Vet 32.95 g
waarvan verzadigd 21.54 g
Proteïnen 23.57 g
Vezels 4.42 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin