Wrapcroque Hawaï met ham, kaas en een fris slaatje
Door wraps te gebruiken in plaats van sneetjes brood geef je een leuke twist aan de klassieke croque Hawaï. Je kan deze wrap trouwens perfect op de barbecue klaarmaken in plaats van te grillen in een pan of tussen een grilltoestel. Bekijk recept
Kip met krieltjes uit de oven en salade
In dit recept doet de oven het meeste werk. Heerlijk! Het enige wat jij nog moet doen is de paprika en sla in stukken snijden en de saus bijeen mixen. Voor de rest is het wachten tot de ovenwekker afgaat en klaar! Bekijk recept
Pasta met spinaziepesto, burrata en spicy bloemkool
Burrata is de grotere zus van de klassieke mozzarella. Ze bestaat enerzijds uit mozzarella, maar er wordt nog extra room en wrongel aan toegevoegd. Zo krijgt de burrata haar smeuïge binnenkant. Door spinazie bij de pesto te mixen zorg je voor extra vitaminen. Bekijk recept
Lasagne met zalm, courgette en tomatensaus
Lasagne is altijd een winnaar. En deze heeft een explosie aan smaken én kleuren. Om de tomatensaus wat zachter te maken, mengen we er wat Griekse yoghurt door. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar is het zeker het proberen waard! Bekijk recept
Ovenschotel met aubergine, prei en rijst
Voor dit gerecht lieten we ons inspireren door typische Koreaanse smaken zoals gember, sesam, sesampasta... Om er een Belgische toets aan te geven verwerken we prei in deze ovenschotel. Je zou het misschien niet verwachten, maar de smaken gaan perfect samen! Bekijk recept
Pastaschotel met gehakt, spinazie, champignons en kaaskorstje
Mmm.. pasta! Niet met kaassaus, wel met spinazie en een krakend krokant kaaskorstje. Lekker, snel en terwijl de oven z'n werk doet, maak jij de keuken spik en span. Helemaal klaar voor een rustige avond! Bekijk recept
Witte vis met krieltjes en geroosterde groenten
Een heerlijk zomers gerechtje: witte visfilet met krieltjes uit de oven en kleurrijke geroosterde groenten. Gemakkelijk om klaar te maken en o zo lekker. Bekijk recept