De schnitzel kennen we allemaal, een dun (maar groot!) lapje kippen-, varkens- of kalfsvlees dat gepaneerd wordt en in boter krokant gebakken wordt in de pan. De cordon bleu heeft net dat tikkeltje meer! Deze wordt opgevuld met kaas en ham. Als kaas wordt er Emmentaler, Gruyère of zelfs mozzarella gebruikt? Bak een cordon bleu aan beide kanten goudbruin (tot de kaas er nét niet uitloopt) en serveer daarbij lekkere groenten en aardappelen. Heerlijk comfort food waar je het hele gezin blij mee zal maken. Wij inspireren je graag met enkele heerlijke combinaties met cordon bleu!


Cordon bleu met spinazie, tomaat en geroosterde aardappelen


Cordon bleu met spinazie, tomaat en geroosterde aardappelen
Lekker simpel, en toch zo smaakvol, deze gebakken cordon bleus met een salade van spinazie, kerstomaat en sjalot. Daarbij komen nog geroosterde aardappelen. Zin in dit heerlijk bordje? Bestel dan deze week dit recept via de 15gram Foodbox! 



Zuiderse stoemp met cordon bleu


Zuiderse stoemp met cordon bleu
Heerlijk comfort food in een Zuiders jasje: we maken een lekkere Mediterrane stoemp met rucola, kerstomaatjes en crunchy pijnboompitjes. Daarbij een lekker gepaneerd varkenslapje gevuld met ham en kaas. Genieten hoor! Bekijk recept



Cordon bleu met boontjes in tomatensaus en geroosterde aardappelen


Cordon bleu met boontjes in tomatensaus en geroosterde aardappelen
Een lekker krokante stukje vlees met smeuïge kaas en ham binnenin, met daarbij boontjes in tomatensaus (met Italiaanse kruiden) en geroosterde patatjes. Laat het smaken! Bekijk recept



Cordon bleu van kip met spinazie en ricotta


Cordon bleu van kip met spinazie en ricotta
Deze gepaneerde kippenstukjes maak je gemakkelijk zelf, met een heerlijke vulling met ham en mozzarella. Daarbij komt romige spinazie met ricotta onder gemengd. Wie kan hier nu aan weerstaan?  Bekijk recept



Kip cordon bleu met gebakken witloof, aardappelen en appeltjes


Kip cordon bleu met gebakken witloof, aardappelen en appeltjes
Maak jong en oud blij met deze gepaneerde lapjes van kip, gevuld met ham en kaas. Daarbij komt een warm slaatje van gebakken witloof, appeltjes en aardappelen. Aan tafel!  Bekijk recept



Cordon bleu met snijbonen in tomatensaus en aardappelplakjes


Cordon bleu met snijbonen in tomatensaus en aardappelplakjes
Snijboontjes, ze doen ons zo denken aan vroeger toen onze grootmoeder vroeg om te helpen om te snijden met zo'n molentje! Pure nostalgie op het bord met deze lekkere cordon bleu met snijbonen in tomatensaus en krokant gebakken aardappelplakjes. Smakelijk! Bekijk recept