Een stukje vis, dat kan zó smaken. Al wordt niet iedereen er enthousiast van. Dé manier om (kleine) sceptici over de streep te trekken, is om een lekkere visburger te maken. Ofwel maal je stukjes graatloze vis fijn met een eitje en extra smaakmakers, ofwel paneer je een visfilet, zodat ie een lekker krokant korstje krijgt. Dan horen we niemand aan tafel meer klagen ;-). We geven je 8 recepten mee om zelf thuis de lekkerste visburgers of viskoekjes te maken waar iedereen blij van wordt, inclusief de kinderen. De McFish kan er een puntje aan zuigen! Onze extra tip? Al-tijd lekker met tartaar erbij!


Visburgers met dille-citroensaus en courgettefrietjes


Visburgers met dille-citroensaus en courgettefrietjes
Heb je ooit al eens zelf visburgers gemaakt? Met een keukenrobot of staafmixer gaat het verrassend gemakkelijk! We brengen de visburgers op smaak met citroenzeste en dille, smaken die ook terugkomen in het heerlijke dille-citroensausje voor erbij. Dat zal smaken, met ook nog courgettefrietjes erbij! Bekijk recept



Visburgers met dillemayonaise, spinazie en ovenfrietjes


Visburgers met dillemayonaise, spinazie en ovenfrietjes
Visburgers zijn een leuke afwisseling op een gewone hamburger, en we maken het met allemaal lekkere verse ingrediënten. Een zalige visburger met daarbij een frisse dillemayonaise, gestoofde spinazie en lekkere ovenfrietjes. Wat een verwennerij! Bekijk recept



Broodje visburger met wortelfrietjes en tartaarsaus


Broodje visburger met wortelfrietjes en tartaarsaus
Als frietjes kiezen we deze keer voor wortelen in plaats van aardappelen. Hun oranje kleur wordt nog mooier als je ze in de oven bakt. Dip ze zeker ook eens in de tartaarsaus als je nog wat over hebt. Bekijk recept



Huisgemaakte kabeljauwburger


Huisgemaakte kabeljauwburger
De lekkerste visburger, die maak je zelf! Met verse kabeljauw maak je een heerlijke huisgemaakte burger met een lekker sausje erbij. Bekijk recept



Viskoekjes met zoete aardappelfrietjes en dillemayonaise


Viskoekjes met zoete aardappelfrietjes en dillemayonaise
Dit gerecht is fris en lekker licht. Krokant gebakken viskoekjes met daarbij frietjes van zoete aardappel, kruidige rucola en een heerlijke dillemayonaise. Gezonde kost voor genieters! Bekijk recept



Viskoekjes met preipuree en snelle tartaar


Viskoekjes met preipuree en snelle tartaar
Vis en prei, dat is een match made in heaven! We maken originele viskoekjes met daarbij smeuïge preipuree en een zalig sausje: homemade tartaar. Echt zo lekker! Hier gaat de hele tafel van smullen! Bekijk recept



Zalmburger met rucola en maïs


Zalmburger met rucola en maïs
Bye bye klassieke hamburger, dit is onze nieuwe favoriet: heerlijk zelfgemaakte zalmburgers met een overheerlijke citroen-knoflookmayonaise en een fris slaatje. Bekijk recept



Visburger met knolselderfrietjes en tartaarsaus


Visburger met knolselderfrietjes en tartaarsaus
Blijf maar dippen met die frietjes in de saus! Ze zijn gemaakt van knolselder. Lekker bij zo'n gepaneerd stukje vis. Doordeweekse verwennerij in een gezonder jasje, dat smaakt! Zelf eens maken? Deze topper kan je deze week bestellen bij Foodbag.be, lekker handig!