Stukjes vis in een goudbruin jasje, met daarbij een frisse salade, gekookte patatjes en een verrassende currymayonaise. Hiermee ga je het ganse gezin blij maken!
Ingrediënten
2 wortelen
1 komkommer
250 gr kibbeling
150 gr currymayonaise
400 gr aardappelen
olijfolie
zwarte peper
zout
Bestel deze producten online
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 200°C en bedek een bakplaat met bakpapier.
Snijd de aardappelen in stukken van zo’n 3 cm (schillen hoeft niet) en zet in een kookpot net onder water met een snuif zout. Kook in 15-20 min. gaar.
Schik de kibbeling op de bakplaat en bak 15 min. in de oven, tot de kibbeling krokant is.
Snijd intussen de komkommer in plakjes van 0,5 cm. Rasp de wortel grof (schillen hoeft niet). Schep de groenten samen in een kom. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, zout en zwarte peper (zie tip).
Serveer de kibbeling met de gekookte aardappelen, de salade en een flinke dot currymayonaise. Smakelijk!
In plaats van olijfolie kan je de salade ook op smaak brengen met een schepje currymayo.