Dit zetten we deze week op het menu. Vul je maaltijdbox hier!
Gevulde courgette met gerookte zalm, mozzarella en orzo
Onze collega-chefs zijn wild van deze zalige combinatie: gerookte zalm, mozzarella en pasta. We zijn overtuigd dat jij ook fan zal zijn. Laat je 't ons weten? Bekijk recept
Pasta pesto met burrata en gegrilde courgette
Dag zomer, je was geweldig. We brengen met dit gerecht nog één ode aan die zonovergoten maanden vol warmte en wondermooie groenten. Tot volgend jaar! Bekijk recept
Sticky chicken wings met gegrilde ananas en rijstsalade
Zoet, hartig, kleverig en een tikkeltje pittig, deze kippenvleugeltjes hebben het allemaal. Een traktatie voor je smaakpapillen. We houden er ook van om fruit in gerechten te verwerken, vandaar de ananas. Die houdt het geheel mooi in balans. Bekijk recept
Pestoburger met ovenfrietjes en tomatensaus vol groenten
Een pestoburger vind je misschien niet meteen in de winkel (tip: check eens bij Meatier), maar je kan zelf ook gehakt mengen met een schep verse pesto. Echt een dikke aanrader, moet je eens proberen. Lekker met frietjes en een tomatensaus boordevol groentjes erbij. Bekijk recept
Scampi in lookboter met frietjes en frisse salade
Bestaat er zoiets als te veel look? Niet in onze wereld! Het water komt ons al in de mond als we denken aan die heerlijke geur van scampi in looksaus. En jij? Zit jij in team 'nooit genoeg look' of volstaat een teentje? Bekijk recept
Edamame dumplings met paksoi, wortelen en pinda's
Twee jonge studenten uit Gent startten Davai ooit als project. Enkele jaren, en duizenden dumplings, later zijn Maybritt en Ruslan echte ondernemers. Deze zomer kan je ze trouwens spotten op heel wat festivals. Welke dumpling is jouw favoriet? Bekijk recept
Gehaktspies met orzo, komkommer, rucola en tomaten
Een gerecht uit de begindagen van Foodbag, en nog steeds één van de favorieten! Daarom halen we het recept deze zomer van onder het stof. Smakelijk! Bekijk recept