Parmentier met gehakt, wortelpuree, champignons en tomatensaus
Parmentier is een ovenschotel in verschillende laagjes. We gaan ditmaal voor tomatensaus met gehakt en champigons onderaan, dan een laag puree met wortel en tenslotte een heerlijk kaaskorstje. Schep de wortelpuree met een ijsschep bovenop de saus, voor het leuke 'wolkjes'effect! Klinkt geweldig toch? Bestel deze topper deze week bij Foodbag.be!
Hete bliksem met gehakt, appelmoes en wortelpuree
Hete bliksem is in feite een oud Nederlands gerecht. Kinderen zijn er dol op, want de appels maken het lekker zoet. De wortel, die verstoppen we mee in de puree. Perfect krachtvoer op kille dagen. Bekijk recept
Wortelpuree met Berloumi en raapjessalsa
Heb je echt nog overtuiging nodig als je ziet dat dit bordje Berloumi bevat? Bak de Belgische grillkaas goudbruin en combineer die met een smeuïg groentepureetje. Als finale frisse toets maak je een raapjessalade. Mmm, hier moet je van proeven! Bekijk recept
Rode poon met wortelpuree en graanmosterdsaus
Rode poon is een heerlijk stukje vis dat best wat meer aandacht verdient. Serveer de visfilets met een lekkere puree van worteltjes en graanmosterdsaus, genieten! Bekijk recept
Provençaalse worst met wortelpuree en pickles
Soms verlang je naar verwarmende boerenkost. En tijdens de koudere dagen doe je ons met niks meer plezier dan dampende puree. Ik meng er wat wortel onder voor extra groenten. Vergeet zeker niet wat pickles op te scheppen voor een extra kick! Bekijk recept
Midden-Oosterse wortelpuree met kippenballetjes en chermoula
Middle East meets West! We maken een originele puree met wortel in combinatie met kruidige kippengehaktballetjes en chermoula. Dat is een Marokkaanse kruidensaus die als marinade maar dus ook als topping kan gebruikt worden voor dit heerlijke gerecht. Bekijk recept
Witte visfilet met bloemkool-wortelpuree en peterseliedressing
Zin in een lekker verfijnd gerechtje dat toch licht is? We maken een verrassende bloemkool-wortelpuree waarbij je geen moment een patatje zal missen. Daarbij een gebakken visfilet en een frisse peterseliedressing. Laat het smaken! Bekijk recept