Easter is coming! Heb je al genoeg ideetjes voor de brunch met Pasen? We inspireren je hier graag. Maar een zoet dessertje of 4-uurtje hoort er natuurlijk ook bij! Wat denk je van een prachtige plattekaastaart met paaseitjes, een bladerdeegtaart met rabarber (nu in seizoen!), soezen (tip: vul ze eens met roomijs), een grote stapel wafeltjes of een bundtcake. Allemaal perfect op voorhand te maken, dus je kan alvast in gang schieten. Zalig zoet Pasen!


Plattekaastaart met speculaas en paaseitjes


Plattekaastaart met speculaas en paaseitjes
Een echte taart voor met Pasen: een heerlijke plattekaastaart met speculaasbodem en afgewerkt met schattige paaseitjes. Genieten! Bekijk recept



Rabarber-franchipane taart


Rabarber-franchipane taart
Rabarber en frangipane zijn een 'match made in heaven'. Proef het nu in deze heerlijke taart. Smakelijk! Bekijk recept



Soezen


Soezen
Soezen maken is een echte belevenis. Het pâte à choux is wel wat werk, maar zalig toch om de soesje mooi te zien opkomen in de oven? Bekijk recept



Limoncello kaastaart met lange vingers


Limoncello kaastaart met lange vingers
Het concept van de afternoon tea wint ook bij ons steeds meer aan populariteit. Gezellig keuvelen in de namiddag met feestelijke hapjes en drankjes erbij. Deze heerlijke Italiaanse kaastaart met boudoirkes en limoncello is een perfect dessert om bij zo een gelegenheid mee uit te pakken. Bekijk recept



Vanillewafels


Vanillewafels
Telkens wanneer je wafels bakt vult het huis zich met heerlijke geuren. Deze vanillewafels zijn puur genieten en maak je makkelijk zelf! Bekijk recept



Meringue nestjes met lemon curd


Meringue nestjes met lemon curd
Op zoek naar een leuk en schattig dessertje voor Pasen? Maak eens nestjes van meringue, gevuld met lemon curd en blauwe bessen. Ze zien er heel leuk uit en smaken lekker fris en zoet. Bekijk recept.



Bundt cake


Bundt cake
Deze retro cake is weer helemaal in! De bundt cake is altijd in dezelfde vorm, maar op het recept zijn er variaties. Lekker met blauwe bessen en suikerglazuur! Bekijk recept