Onze favoriete manier om restjes te verwerken? Alles in een wrap draaien! Oh wat zijn wij dankbaar dat de Mexicaanse keuken ook bij ons bekend is geraakt. Naast guacamole - kan je je nog een leven inbeelden zonder? - is de tortilla of wrap zoals wij hem vaak noemen wel onze favoriete ontdekking uit de Mexicaanse keuken!

Tegenwoordig kan je tortilla's of wraps overal kopen. Zelfs in de kleinste buurtsupermarkt. Niets houdt je dus tegen om standaard een pakketje in huis te halen en als back-up te gebruiken om restjes te verwerken. Gewoon restjes verdelen, oprollen, et voilà, een perfecte lunch!

Uiteraard vind je op 15gram ook nog tonnen inspiratie voor lekkere gerechten met tortillawraps. Wij zetten onze favorieten op een rijtje in onze wrap-top 5!


  1. Wraps met hummus en gegrilde groenten
Wraps met hummus en gegrilde groenten

Een heerlijke wrap met gegrilde courgette en rode en gele paprika, hummus en geitenkaas. Een lekkere vegetarische lunch!


  1. Wrap met kip en mango
Wrap met kip en mango

Kip en mango, een match made in heaven! De lichte roomkaas kan je bijvoorbeeld ook vervangen door zure room!


  1. Zalmrolletjes met roomkaas en mierikswortel
Zalmrolletjes met roomkaas en mierikswortel

Restjes worden een heerlijke lunch, in deze superlekkere wraprolletjes met zalm, roomkaas en mierikswortel. Snij de rolletjes in kleinere porties, en je hebt ook een mooi en snel hapje!


  1. Pittige kip en avocado wrap
Pittige kip en avocado wrap

Een wrap met een flinke knipoog naar de Mexicaanse keuken, deze heerlijke pittige rolletjes met kip en avocadomoes!


  1. Wrap tonijn Niçoise
Wrap tonijn Niçoise

Een originele versie van salade Niçoise, in wrapvorm! Alle typische ingrediënten passen perfect in een tortilla, die je zo kan oprollen en meenemen als lunch.

Op zoek naar nog meer rappe wraps? Ontdek ze allemaal hier!