Wrap tonijn Niçoise

35 MIN
4 personen
Wrap tonijn Niçoise

Een originele versie van salade Niçoise, in wrapvorm! Alle typische ingrediënten passen perfect in een tortilla, die je zo kan oprollen en meenemen als lunch.

Ingrediënten

  • 350 g tonijn in eigen nat, uitgelekt
  • 4 tortilla's
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 100 g tuinbonen
  • 80 g spinazieblaadjes
  • 6 augurken, in schijfjes
  • 3 kl kappertjes, uitgelekt
  • 40 g zwarte olijven, gehalveerd
  • 2 eieren
  • 3 el mayonaise
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Blancheer de boontjes 4 minuten gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
  3. Verwarm de tortilla's zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Verdeel de tortilla's over de borden. Leg er een laagje spinazieblaadjes op maar laat wat ruimte onder- en bovenaan. Spreid daarover de boontjes, de eitjes, de olijven en de tomatenblokjes. Schik dan de kappertjes, de augurken, en de tonijn over de tortilla's. Werk af met de mayonaise, peper en zout.
  5. Vouw de boven- en onderkant van de tortilla's naar binnen en rol ze op.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 454.16 kcal
Koolhydraten 37.38 g
waarvan suikers 1.68 g
Vet 18.53 g
waarvan verzadigd 3.2 g
Proteïnen 32.2 g
Vezels 5.11 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin