Een heerlijk snelle en lichte lunch, deze wraps met kip en mango.
Ingrediënten
200 g kipfilet
4 tortilla's
50 g ijsbergsla
1 rode ui, in ringetjes
½ mango, in schijfjes
75 ml lichte roomkaas
1 el olijfolie
1 snufje paprikapoeder
peper en zout
BEREIDING
Verhit een grilpan.
Smeer de kipfilets in met de olijfolie en kruid ze met peper, zout en een snufje paprikapoeder. Gril ze kort op een hoog vuur aan beide kanten. Laat verder garen op een zacht vuurtje.
Schep uit de pan en snijd in reepjes.
Verwarm de tortilla's zoals aangegeven op de verpakking.
Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel er de sla, de mango, de rode ui en de kippenreepjes over.
Vouw de tortillawraps dicht en snijd ze doormidden. Verdeel over de borden en serveer.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.