De foodbox wordt op zondag 27 of maandag 28 december bij jou thuis geleverd. De ingrediënten voor deze feestgerechten blijven gegarandeerd vers tot oudejaarsavond, 31 december. Er is keuze uit een stukje heerlijk mals hertenkalffilet met knolselderpuree, gekaramelliseerde wortelgroenten en vleesjus of de zalige klassieker parelhoenfilet met champignonroomsaus, een appeltje uit de oven met veenbessen en verse kroketjes. Geweldig toch? De gerechten zijn - naar goede 15gram Foodbox traditie - gemakkelijk om klaar te maken en klaar in een half uur!
Om het feestmaal compleet te maken, voorzien we bij onze 15gram Foodbox extra's ook nog een feestelijke soep - peterseliewortelsoep met een crumble van parmaham en peterselieolie - en een dessertje: parfait van passievruchten. Met deze extra's kan je jouw feestmaal compleet maken, en alles wordt samen geleverd in jouw 15gram Foodbox, hoe handig is dat?
We lijsten graag onze feestelijke gerechten hier ook nog eens op:
Peterseliewortelsoep met een crumble van parmaham en peterselieolie
We maken een heerlijk feestelijk soepje op basis van peterseliewortel. Mooi zacht en mooi romig. Dresseer de soep met een crumble van parmaham en knalgroene peterselieolie. Wat een zalig voorgerecht! Bekijk recept
Hertenkalffilet met knolselderpuree, gekarameliseerde wortelgroenten en vleesjus
Een feestelijk mals stukje wild met heerlijke wortelgroenten en een winterse puree met aardse smaken. Een prachtig bordje dat je in een half uur op tafel kan toveren. Laat het feest maar beginnen! Bekijk recept
Parelhoenfilet met champignonsaus, appeltje met veenbessen en kroketjes
Een klassieker die je ons zowel met Kerst als Nieuwjaar mag voorschotelen. Hier worden we meteen gelukkig van. Gemakkelijk om te maken en zo feestelijk. Geniet ervan! Bekijk recept
Parfait van passievruchten
Een heel eenvoudig en snel maar toch o zo feestelijk dessertje: parfait van passievruchten. Je kan het gemakkelijk op voorhand maken en meteen op tafel toveren. Smakelijk! Bekijk recept