En het is die versie waar wij het uiteraard over hebben! De naam 'hete bliksem' komt van het feit dat appelmoes heel goed zijn warmte behoudt. Als deze schotel gloedheet uit de oven komt, is het dus vooral opletten geblazen (en ook: goed blazen!) dat je je mond niet verbrandt. We hebben verschillende versies verzameld, en naar goede gewoontje is er ook eentje bij die je deze week kan bestellen bij Foodbag.be! Laat het smaken, en verbrand je vooral niet!
Hete bliksem met gebraden kip
Heb je nog een restje gebraden kip? Verwerk het in deze heerlijke ovenschotel! Je zal er geen spijt van hebben, beloofd! Bekijk recept
Hete bliksem met gehakt, appelmoes en wortelpuree
Kinderen zijn dol op dit gerecht, want de appels maken het lekker zoet. De wortel, die verstoppen we mee in de puree. Perfect krachtvoer op kille dagen. Zin in? Bestel deze topper deze week bij Foodbag.be, klik hier!
Ovenschotel met appel, puree, witte pens en salade
Als originele twist, gebruiken we plakjes witte pens in deze versie! Goed blazen en genieten is de boodschap! Bekijk recept
Appel met bloedworst
Appels combineren ook heel lekker met bloedworst. Probeer het vooral eens in deze ovenschotel. Verrassend! Bekijk recept
Hete bliksem met kippengehakt
Een heerlijke ovenschotel met kruidig kippengehakt, hete appelmoes en aardappelpuree. Bekijk recept
Lichte hete bliksem
De lichte versie van de bekende ovenschotel met gehakt, aardappelpuree en appeltjes. Gezond genieten! Bekijk recept