De ideale basis voor een hartige taart is bladerdeeg. Maar ook hartig kruimeldeeg is verrassend lekker. Bladerdeeg bak je best eerst blind. Dan blijft de bodem mooi krokant en wordt niet alles wak. Benieuwd hoe je dat best doet? We schreven er hier al een artikel over.
Zin gekregen om te bakken? Warm de oven alvast voor voor deze heerlijke hartige taarten!
Hartige taart met gekaramelliseerde ui, peer en geitenkaas

Deze hartige taart is zo lekker! Krokant gebakken bladerdeeg met stukjes peer, geitenkaas, tijm en gekaramelliseerde ui, een overheerlijke combinatie! Daarbij komt een lekker kruidig slaatje met rucola en krokante hazelnoten. Bekijk recept.
Hartige taart met pesto en geitenkaas

Wat denk je van deze originele plaattaart met pesto, gegrilde groenten en geitenkaas? Gemakkelijk om te maken en verrassend lekker! Heerlijk als lunch met een slaatje erbij. Bekijk recept
Hartige taart met rodekool en walnoten

Een originele hartige taart met rodekool, tijm, gerookt spek, walnoten en zure room. Prachtig van kleur, heerlijk van smaak! Bekijk recept
Taartiflette

Een lichtere variant op de klassieke tartiflette uit Frankrijk is deze taartiflette. Een heerlijke taart van bladerdeeg, ideaal voor een koude winteravond of als après-ski kost! Bekijk recept
Vegetarische taart met pesto en geitenkaas

Een heerlijke hartige taart, en bovendien ook vegetarisch! Verwen jezelf en je tafelgenoten met deze taart met pesto, geitenkaas en gegrilde groenten. Bekijk recept