Pastaschelpen met worst en broccoli

15 MIN
4 personen
Pastaschelpen met worst en broccoli

Een verrassend creatief gerecht met pastaschelpen, broccoli en worstjes. Snel klaar en heel eenvoudig om te maken.

Ingrediënten

  • 400 g worsten, ontveld
  • 400 g pastaschelpen
  • 400 g broccoli's, in roosjes
  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
  • 1 chilipeper, zonder zaadjes en fijngehakt
  • 50 g parmezaan, geraspt
  • 300 ml water
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Bak het vlees van de worsten rul en bruin. Voeg de knoflook en chilipepers toe.
  2. Voeg dan de pasta met het water, de broccoli, een eetlepel olijfolie, peper en zout toe. Laat het geheel sudderen tot de pasta gaar is. Verdeel de pasta over vier borden en werk af met parmezaan.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 859.83 kcal
Koolhydraten 71.97 g
waarvan suikers 5.76 g
Vet 42.53 g
waarvan verzadigd 12.69 g
Proteïnen 44.45 g
Vezels 7.18 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin