Blancheer de broccoliroosjes beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken in een vergiet.
Stoof de ui en de knoflook glazig in de olijfolie. Voeg het gehakt toe en laat rul bakken. Voeg het glas witte wijn toe en laat nog even sudderen. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.
Bak in een apart pannetje de champignons. Kruid met peper en zout en voeg ze toe aan het gehakt. Voeg nu ook de broccoli toe en laat even doorwarmen.
Kook ondertussen de pasta beetgaar in gezouten water. Giet de pasta af en meng met het gehaktmengsel en de helft van de parmezaan.
Verdeel over kommetjes of diepe borden. Serveer met de overige geraspte kaas.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.