Fruit de uien en de knoflook glazig in een halve eetlepel olijfolie. Doe er de tomatenpassata en de marjolein bij. Laat 15 minuten onafgedekt sudderen tegen de kook aan.
Kook de aardappelen 5 minuten in gezouten water. Giet ze af en laat ze een beetje opdrogen op het vuur.
Bak de aubergines en de courgettes in aparte pannen goudbruin in een halve eetlepel olijfolie.
Doe de gehakte peterselie bij de tomatensaus en kruid ze naar smaak bij met peper en zout.
Schik groenten en aardappelen in laagjes in een lichtjes ingevette ovenschaal. Lepel tussen elke laag wat tomatensaus en eindig met een laagje tomatensaus. Bestrooi met de gemalen parmezaan. Zet 30 minuten in de oven op 180 °C.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.