Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de flespompoen en snij in blokjes van 1 cm. Snij ook de courgette in blokjes van 1 cm. Schil de wortelen en snij ook in kleine blokjes. Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de groenten over. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de fregola sarda beetgaar in 10 minuten. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Snij de koriander fijn. Doe de fregola sarda in een kom en meng er de geroosterde groenten, rucola en koriander door.
Maak de dressing: pers de citroen uit en meng in een kommetje met 1 eetlepel olijfolie, het paprikapoeder en peper en zout.
Meng de dressing door de salade. Verkruimel er de feta over en serveer.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.