Rode bietensalade met veldsla, courgette en rode poon

20 MIN
4 personen
Rode bietensalade met veldsla, courgette en rode poon

Ingrediënten

  • 4 rode poonfilets
  • 1 courgette, in schijfjes
  • 150 g rode bieten, in plakjes
  • 100 g veldsla
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Warm de grillplaat voor. Besprenkel de courgetteschijfjes met 1 eetlepel olijfolie en grill ze op de grillplaat.
  2. Meng de veldsla en de rode biet in een kom. Doe er de courgette bij en besprenkel met balsamicoazijn naar smaak. Kruid met peper en zout en roer zachtjes om.
  3. Kruid de vis met peper en zout. Bak de filets goudbruin in de resterende olie.
  4. Verdeel de salade over 4 borden. Breek de vis in stukken en verdeel over de salade.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 454.39 kcal
Koolhydraten 8.65 g
waarvan suikers 6.67 g
Vet 22.4 g
waarvan verzadigd 5.1 g
Proteïnen 53.89 g
Vezels 2.24 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin