Omelet muffins

30 MIN
12 stuks
Omelet muffins

Een originele manier om eitjes mee te geven in de brooddoos: maak er lekkere muffins van! Deze omelet muffins doen het ook uitstekend bij het ontbijt of brunch.

Ingrediënten

  • 10 eieren
  • 60 ml melk
  • 25 g spinazie
  • 12 kerstomaten, gehalveerd
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 200 g champignons, in plakjes
  • 1 groene paprika, in blokjes
  • boter
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Beboter een muffinpan (van 12 stuks) of steek er papieren vormpjes in.
  3. Klop de eieren op en meng ze met de melk, zout en peper, de tomaatjes, spinazie, de ui, de champignons en de paprika en vul de vormpjes. Je kan er ook een tomaatje bovenop indrukken.
  4. Steek de gevulde muffinpan 25 minuten in de oven. Haal de muffins daarna voorzichtig uit de vormpjes.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 84.67 kcal
Koolhydraten 1.88 g
waarvan suikers 1.48 g
Vet 5.68 g
waarvan verzadigd 2 g
Proteïnen 6.24 g
Vezels 1.07 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin