Verloren Maandag in de provincie Antwerpen is dan misschien al even gepasseerd, wij vinden het áltijd een goed idee om worstenbroodjes op het menu te zetten! Worstenbroodjes zijn héél gemakkelijk om zelf te maken, en ze passen bij verschillende gelegenheden: mini-worstenbroodjes als aperitiefhapje, ééntje als tussendoortje of maak er gewoon de hoofdmaaltijd van, inclusief een lekker fris en knapperig slaatje. Of je kan ook variëren met de vulling: breng het gehakt op smaak met verrassende kruidenmixen, nootjes, kaas of zelfs extra groenten, wat denk je bijvoorbeeld van een Aziatisch geïnspireerd worstenbrood? Wij hebben alvast enkele heerlijke voorbeelden voor jou klaarstaan. Laat het smaken!


Worstenbroodje


Worstenbroodje
Maak je worstenbroodjes zelf op Verloren Maandag, of eender welke dag dat je maar wilt, met dit supereenvoudige recept, met bladerdeeg en gehakt. Bekijk recept



Pittige mini-worstenbroodjes


Pittige mini-worstenbroodjes
Worstenbroodjes zijn makkelijk en lekker om zelf te maken. Geef er een pittige twist aan met chorizo en serveer een mini-versie als hapje. Gegarandeerd succes! Bekijk recept



Kruidige worstenbroodjes met groentefrietjes en tomatenchutney


Kruidige worstenbroodjes met groentefrietjes en tomatenchutney
Een worstenbroodje als avondmaal? Zeker! Wij hebben een voedzame versie gemaakt met lekker veel groenten erbij! Heerlijk krokant en kruidig en zo lekker in combinatie met groentefrietjes en een verrassende tomatenchutney erbij. Dit wil je proeven! Bekijk recept



Aziatische worstenbroodjes met wokgroenten


Aziatische worstenbroodjes met wokgroenten
East meets west met deze originele Aziatische worstenbroodjes! Kruidig gehakt op smaak gebracht met Chinees vijfkruidenpoeder, look en lente-ui. Daarbij maak je een goede portie wokgroenten. Serveer met chilisaus en genieten maar! Bekijk recept



Homemade worstenbroodje met gestoofd witloof, sla en peer


Homemade worstenbroodje met gestoofd witloof, sla en peer
Dat vers, krakend krokant laagje van een worstenbroodje is om meteen 'mmm' tegen te zeggen. We maken er een sausje bij op basis van mosterd en Luikse siroop. Extra heerlijk comfort food! Met de nodige groentjes erbij, natuurlijk. Witloof is zalig in combinatie met worstenbrood! Zin in? Deze topper kan je deze week bestellen bij onze partner Foodbag!