Veggie chili

15 MIN
4 personen
Veggie chili

Ingrediënten

  • 800 g tomaten, in blokjes
  • 400 g rode linzen, uitgelekt
  • 400 g kidneybonen, uitgelekt
  • 2 el uien, gefrituurd
  • 1 kl chilipoeder

BEREIDING

  1. Verhit de tomaten samen met de linzen en de bonen op een middelhoog vuur. Laat 5 minuten sudderen en indikken.
  2. Doe er de helft van de gefrituurde uitjes bij.
  3. Kruid met één of twee koffielepels chilipoeder naar smaak. Roer goed om.
  4. Haal van het vuur en verdeel over de borden. Werk af met de rest van de uitjes.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 289.35 kcal
Koolhydraten 43.31 g
waarvan suikers 3.81 g
Vet 1.84 g
waarvan verzadigd 0.17 g
Proteïnen 20.07 g
Vezels 9.06 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin