Spaghettini met tonijn en tomaat

20 MIN
4 personen
Spaghettini met tonijn en tomaat

Ingrediënten

  • 350 g tonijn in eigen nat, uitgelekt
  • 240 g spaghettini
  • 500 g kerstomaten, gehalveerd
  • 1 rode ui, fijngesnipperd
  • 1 kl olijfolie
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit een koffielepel olijfolie in een pan. Bak hierin de tonijn samen met de kerstomaten en de ui. Laat 5 minuutjes stoven.
  3. Giet de spaghettini af en vermeng met de groenten. Kruid bij met peper en zout en garneer met de peterselie. Verdeel over de borden en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 350.95 kcal
Koolhydraten 46.32 g
waarvan suikers 5.1 g
Vet 4.29 g
waarvan verzadigd 0.9 g
Proteïnen 28.98 g
Vezels 4.59 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin