Pasta Vongole

15 MIN
4 personen
Pasta Vongole

Ingrediënten

  • 1 kg venusschelp, gespoeld
  • 240 g spaghettini
  • 3 sjalotten, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geplet
  • 1 chilipeper, ontpit en fijngesnipperd
  • 2 el olie
  • 2 el platte peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de spaghettini gaar.
  2. Stoof in een pot de knoflook samen met de sjalot en chilipeper aan in de olie. Voeg de venusschelpen toe en laat afgedekte enkele minuten garen.
  3. Giet de spaghetti af en meng onder de schelpen. Kruid naar smaak met peper en een beetje zout.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 328.26 kcal
Koolhydraten 18.67 g
waarvan suikers 1.56 g
Vet 15.69 g
waarvan verzadigd 3.72 g
Proteïnen 28.22 g
Vezels 1.62 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin