Mugcake met ricotta en frambozen

15 MIN
1 personen
Mugcake met ricotta en frambozen

Heerlijk luchtig is deze mugcake met ricotta en frambozen. Je maakt het als makkelijk dessert of zelfs ontbijt!

Ingrediënten

  • 6 frambozen
  • 4 el bloem
  • 4 el ricotta
  • 1 ei
  • 2 el honing
  • 1 kl poedersuiker
  • 2 el boter

BEREIDING

  1. Smelt de boter enkele seconden in de microgolfoven. Voeg de bloem, de ricotta, het ei en de honing toe. Meng goed door elkaar met een vork. Strooi er de frambozen over.
  2. Zet de mugcake 1,5 minuut in de microgolfoven op volle kracht. Als de bovenkant droog aanvoelt is de mugcake klaar. Werk af met wat poedersuiker.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 731.8 kcal
Koolhydraten 64.95 g
waarvan suikers 31.4 g
Vet 44.54 g
waarvan verzadigd 25.91 g
Proteïnen 18.08 g
Vezels 2.54 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin