Bestrooi de aubergines met grof zeezout en laat ze 10 minuten uitlekken in een vergiet. Spoel het zout weg. Dep ze goed droog. Haal ze door de bloem. Bak ze aan beide kanten lichtbruin in hete olijfolie.
Kook de aardappelen 5 minuten in gezouten water. Giet ze af, laat ze wat opdrogen op het vuur. Snij ze in fijne plakjes.
Meng de knoflook met het gehakt. Kruid met oregano, paprikapoeder, peper en zout. Bak het gehakt bruin in een beetje olijfolie.
Bestrijk een diepe ovenschaal met olijfolie. Vul ze met laagjes aardappel, aubergine en gehakt. Begin en eindig met aardappelen.
Roer de tomatenpuree los in de bouillon. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Lepel eerst de eieren en vervolgens de bouillon over het bovenste laagje aardappelen.
Zet 30 minuten in de oven, of tot de eieren gestold zijn.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.