Tijd voor de heerlijke, zoete afsluiter van het feestmaal, het dessert! Wij zijn fan dessertjes die je 100 % op voorhand kan klaarmaken en op een leuke, feestelijke manier kan presenteren aan je gasten. Elk jaar voorziet Foodbag enkele leuke serveersuggesties voor je dessert: in een schaal om te delen, in kleine glaasjes om het extra feestelijk te maken of een leuke variatie voor de kinderen, hoe tof is dat? Dit jaar op het menu: Chocolademousse met hazelnoten en Jules Destrooper-koekjes (of voor het kant-en-klare menu: Chocoladetaartje van Julie’s House met crème anglaise).
Bestel je feestbox hier
Laat je inspireren door de desserten van de voorbije jaren:
body
Trifle met gemarineerd fruit en Jules Destrooper-koekjes
Op zoek naar een echte 'showstopper' als dessert tijdens de feestdagen dit jaar? Maak eens een prachtige trifle! Wij tonen je hoe! Bekijk recept
Croquembouche: roomsoesjes gevuld met mokka en passievrucht, gezouten karamel en sterfruit
Een prachtig dessert voor tijdens de feestdagen: croquembouche! Uiteraard kan je de soesjes zelf maken, maar je mag het jezelf gerust ook wat makkelijker maken, en kant-en-klare soesjes kopen. Scoren zal je sowieso met dit prachtige dessert! Bekijk recept
Mousse van pure chocolade met compote van mandarijn en kletskoppen
Hou je van de combinatie chocolade - mandarijn? Dan is dit heerlijke dessert vast iets voor jou! Bekijk recept
Feestelijke amandeltaartjes met peer
Ideetje tijdens de feestdagen: maak eens heerlijke amanadeltaartjes met peer! Serveer een lekkere roomkaas-crème bij om het extra feestelijk te maken! Bekijk recept
Crème brûlée met witte chocolade
Een zalig dessert waar je iedereen blij mee zal maken, deze crème brûlée met witte chocolade en prachtig afgewerkt met vers fruit. Smakelijk! Bekijk recept