Vistaco's met tomatensalsa

30 MIN
4 personen
Vistaco's met tomatensalsa

Zin in een originele taco? Maak eens deze versie met kruidige visblokjes! Heel verrassend en lekker, zeker met de frisse tomatensalsa erbij! Maak er een heerlijke Mexicaanse avond van!

Ingrediënten

  • 400 g koolvisfilets
  • 4 tortilla's, kleintjes
  • 3 tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 1 ijsbergsla
  • 1 bosje koriander
  • 1 el Mexicaanse kruidenmix
  • 1 kl cayennepeper
  • 2 el olijfolie
  • 2 el bloem
  • zout

BEREIDING

  1. Snij de tomaten in fijne blokjes. Snij de rode ui heel fijn. Pers de limoen. Snij de koriander fijn. Meng alle ingrediënten in een kommetje en kruid met zout en cayennepeper.
  2. Snij de koolvisfilets in blokjes en dep droog. Meng de Mexicaanse kruidenmix met de bloem en doe in een kommetje. Rol de visblokjes door de gekruide bloem.
  3. Verwarm de olijfolie in een grote pan en bak de visblokjes rondom.
  4. Verwarm de tortilla's in een droge pan of de microgolfoven. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Serveer de tortilla's met de visblokjes, ijsbergsla en tomatensalsa.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 357.9 kcal
Koolhydraten 31.86 g
waarvan suikers 3.92 g
Vet 13.12 g
waarvan verzadigd 3.08 g
Proteïnen 24.35 g
Vezels 4.15 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin