Spaghetti carbonara

30 MIN
4 personen
Spaghetti carbonara

Ingrediënten

  • 200 g ham, in blokjes
  • 240 g spaghetti
  • 250 g champignons, in kwartjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 3 el parmezaanschilfers
  • 200 ml sojaroom
  • 1 el plantaardige olie
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • peper
  • zout

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak de knoflook samen met de champignons en de hamblokjes in de olie.
  3. Schenk de sojaroom bij het vlees en laat kort inkoken. Roer er de parmezaanschilfers en tenslotte de spaghetti door.
  4. Breng goed op smaak met voldoende peper en zout en werk af met de peterselie.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 431.39 kcal
Koolhydraten 42.55 g
waarvan suikers 4.2 g
Vet 16.11 g
waarvan verzadigd 5.4 g
Proteïnen 27.33 g
Vezels 4.06 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin