Spaghetti carbonara

30 MIN
4 personen
Spaghetti carbonara

Ingrediënten

  • 200 g ham, in blokjes
  • 240 g spaghetti
  • 250 g champignons, in kwartjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 3 el parmezaanschilfers
  • 200 ml sojaroom
  • 1 el olie
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak de knoflook samen met de champignons en de hamblokjes in de olie.
  3. Schenk de sojaroom bij het vlees en laat kort inkoken. Roer er de parmezaanschilfers en tenslotte de spaghetti door.
  4. Breng goed op smaak met voldoende peper en zout en werk af met de peterselie.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 378.7 kcal
Koolhydraten 10.18 g
waarvan suikers 3.29 g
Vet 28.67 g
waarvan verzadigd 10.06 g
Proteïnen 20.2 g
Vezels 2.47 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin