Breng in een grote pan de kippenbouillon aan de kook. Voeg er de rijst aan toe en laat 10 minuten koken tot de rijst gaar is en de bouillon opgenomen is. Haal van het vuur en laat afgedekt rusten.
Stoof in een grote wok de ui samen met de knoflook en de wortelen in de zonnebloemolie. Roerbak 5 minuten tot de ui zacht wordt en voeg er dan het varkensvlees aan toe. Doe er na 3 minuten de champignons bij. Kruid met het chilipoeder en de kurkuma. Meng er tenslotte de erwten, de ketchup en de sojasaus door.
Roer er voorzichtig de gekookte rijst door en laat meebakken. Voeg de lente-ui en de garnaaltjes toe. Roer om en haal van het vuur. Houd warm.
Klop het ei los met de sojasaus en 1 eetlepel water. Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak hierin het eiermengsel tot het gestold is. Haal uit de pan en snijd in kleine reepjes. Meng door de rijst.
Verdeel de nasigoreng over de borden en serveer meteen.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.