Krabcocktail

10 MIN
8 porties
Krabcocktail

Krabcocktail is een typisch voorgerecht voor een feestelijke gelegenheid. Maar waarom niet eens in een mooie verrine presenteren, als verrassend hapje?

Ingrediënten

  • 200 g kingkrabben, uitgelekt, uit blik
  • 60 g krulsla, fijngehakt
  • 1 tomaat, ontveld en in blokjes
  • 4 kwarteleieren
  • 2 el cocktailsaus
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de kwarteleitjes hard. Laat ze even afkoelen en pel ze.
  2. Verdeel de krulsla en de tomatenblokjes over de glaasjes.
  3. Leg daarover de kingkrab. Kruid bij met peper en zout.
  4. Lepel de cocktailsaus over de krab. Leg in elk glaasje en half kwarteleitje. Werk af met de peterselie en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 47.7 kcal
Koolhydraten 2.09 g
waarvan suikers 0.92 g
Vet 1.56 g
waarvan verzadigd 0.11 g
Proteïnen 6.13 g
Vezels 0.6 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin