Apero-gehaktballetjes

20 MIN
24 stuks
Apero-gehaktballetjes

Deze lekkere apero-gehaktballetjes maak je makkelijk en snel klaar voor onverwachtse gasten. Heerlijk met een vers yoghurt dipsausje.

Ingrediënten

  • 1 kg gemengd gehakt
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 chilipeper, ontpit en fijngehakt
  • 2 el paneermeel
  • 1 ei
  • 1 el olijfolie
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • 1 el tijm, fijngehakt
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Meng het gehakt met de ui, de knoflook, het chilipepertje en de kruiden. Meng dan het ei en het paneermeel eronder en kruid bij met peper en zout.
  2. Vorm kleine balletjes van het gehakt. Verhit de olijfolie in een pan en bak ze goudbruin. Serveer de balletjes meteen.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 123.59 kcal
Koolhydraten 1.88 g
waarvan suikers 0.48 g
Vet 9.52 g
waarvan verzadigd 3.58 g
Proteïnen 7.94 g
Vezels 0.37 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin